Medisch fitness

Voor wie is het?
Medisch fitness is voor mensen met en zonder lichamelijke klachten die willen trainen onder deskundige begeleiding en die dit graag doen in een kleine groep.

Wat kunt u van ons verwachten?
Voordat u begint met trainen krijgt u een intake van verschillende testen voor conditie, kracht en lenigheid. Aan de hand van een vragenlijst bespreken we met u wat u met fitness wilt bereiken en met welke lichamelijke klachten rekening  gehouden moet worden. Tijdens de intake wordt uitgelegd hoe de verschillende apparaten werken en waar u ze voor gaat gebruiken. Op deze manier krijgt u een  individueel programma, aangepast aan uw wensen en fysieke mogelijkheden. Door dit individuele karakter is deze fitness geschikt voor jong en oud, omdat u traint op uw eigen niveau. De groepen zijn maximaal 9 personen, waardoor er een persoonlijke sfeer kan ontstaan.

De trainingen duren een uur. Daarin voert u oefeningen gezamenlijk uit , dit kan als warming-up, cooling down of tussendoor.

Gedurende uw training is er voldoende gelegenheid het programma op te bouwen of aan te passen.

Uitgangspunt is verantwoord trainen in een gezellige sfeer onder professionele begeleiding.

Resultaat
Meer bewegen op een verantwoorde manier. Uw kracht en conditie verbetert. U voelt zich fitter en u zit weer lekkerder in uw vel.

Met wie kunt u contact opnemen?

Alle medewerkers kunnen u informeren. U kunt bellen of langskomen voor een persoonlijke toelichting en een blik in ons centrum.

U bent van harte welkom.

contact
Fysiotherapie Jacobslaan
St. Jacobslaan 345A
6533VD Nijmegen
My HealthClub
Marie Curiestraat 80
6533 HZ Nijmegen
024-3540404
Wat we doen
Fysiotherapie Jacobslaan geeft reguliere en gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister (CKR) van de beroepsgroep voor fysiotherapeuten, het KNGF