Acupunctuur bij kinderen

Voor wie is het?
Voor kinderen met klachten als bedplassen, onrust, hyperactiviteit, verstoorde slaap, vermoeidheid, vaak ziek zijn en oorontsteking.

Wat doen wij?
Vooraf krijgt u een uitgebreide vragenlijst om thuis in te vullen. Hierdoor hebben wij vooraf al een beeld van hoe uw kind op verschillende dingen reageert.
Tijdens het eerste consult vullen we dit beeld aan met vragen, een tong en een polsdiagnostiek. Hierdoor ontstaat een compleet energetisch beeld van uw kind in relatie tot de klachten. We bespreken dit beeld met u en het kind en nemen de mogelijke behandelvormen met u door. Naast acupunctuur kunnen we gebruik maken van massage technieken (tuina) en de japanse acupunctuur, waarbij gewerkt wordt zonder naalden. Indien nodig krijgt u voedingsadviezen en leefadviezen.
De massagevorm is over het algemeen ook goed toepasbaar in de thuissituatie.

Resultaat
Met acupunctuur wordt niet alleen de klacht behandeld, maar vooral gewerkt aan het verbeteren versterken van de eigen energetische mogelijkheden van het kind  waardoor de klacht kan afnemen..


Met wie kunt u contact opnemen?

Jolanda van ‘t Hof

contact
Fysiotherapie Jacobslaan
St. Jacobslaan 345A
6533VD Nijmegen
My HealthClub
Marie Curiestraat 80
6533 HZ Nijmegen
024-3540404
Wat we doen
Fysiotherapie Jacobslaan geeft reguliere en gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister (CKR) van de beroepsgroep voor fysiotherapeuten, het KNGF