Acupunctuur bij volwassenen

Voor wie is het?

Voor mensen die klachten hebben van een chronische aandoening met daarbij vermoeidheid. Voor mensen met hormonale verstoringen. Hierbij kan het gaan om menopauze problemen, maar het kan ook gaan om alle andere klachten die samenhangen met de menstruatie.
Voor mensen met hoofdpijn, vermoeidheid, spanningsklachten, en andere klachten die al onderzocht zijn door een arts, maar daarnaast graag vanuit een andere  invalshoek aan zichzelf willen werken. Voor mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat , maar onvoldoende verbeteren en aanvullend vanuit de traditionele Chinese geneeskunst behandeld willen worden.

Wat doen wij?

We starten met het uitgebreid stellen van vragen over uw klacht en over hoe veel andere zaken in uw lichaam functioneren. Na pols en tongdiagnostiek brengen we de dysbalans in kaart en bespreken met u de mogelijkheden van de therapie.
Meestal behandelen we na de intake 3 keer, waarna u voelbaar resultaat moet hebben. Van hieruit bespreken we met u de eventuele voortgang van de behandeling.

Resultaat

Het resultaat is meestal dat mensen zich lekkerder in hun lichaam voelen. Het kan zijn dat u minder moe bent, meer rust ervaart en minder pijnklachten hebt.

Met wie kunt u contact opnemen

Jolanda van ‘t Hof

contact
Fysiotherapie Jacobslaan
St. Jacobslaan 345A
6533VD Nijmegen
My HealthClub
Marie Curiestraat 80
6533 HZ Nijmegen
024-3540404
Wat we doen
Fysiotherapie Jacobslaan geeft reguliere en gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister (CKR) van de beroepsgroep voor fysiotherapeuten, het KNGF